Mr. Happy! :-)

Nu har Vessla fått komma igång lite mer igen med träningen efter kastreringen. Han har en sådan otrolig glädje, leklust och vilja så jag blir varm i hjärtat.

Vi har idag och igår tränat med Anna i Anicurahallen. Anna tyckte jag skulle filma Vessla. Vilket hon har verkligen rätt i. Jättekul att få hans utveckling på film :-)

Jag är otroligt glad över att han köpt metallen så fint med tanke på att när jag visade den första gången så såg han lätt ”spyfärdig” ut… Upptaget var bättre igår men jag tycker att momentet känns lovande. Vi tränade även lite runda åt olika håll som jag kommer nyttja sedan på det nya dirigeringsmomentet.

vessla_151103_metall_blogg

vessla_151103_metall2

Foton tagna av Anna Hertzman någon vecka innan han kastrerades :-)

Det som gör mig mest ”nervös” är fria följet. Han har sådan energi så det lätt kan bli lite skuttigt och överarbetat. Självklart vill jag behålla glädjen och attityden men gärna med alla tassarna i marken. Niina Svartberg tyckte jag skulle träna in blicktarget på Vessla. Vilket jag helt klart ska testa och träna in. Idag försökte jag att få upp förståelsen för positionen :-)

Anna kallar Vessla för Mr. Happy vilket passar grabben bra. Allt är kul och den energin är underbart smittsam <3

 

Här är en liten film från dagens lydnadspass.

 

 

En kommentar till Mr. Happy! :-)

  1. Tack för toppendagar på alla sätt!! Tur vi filmade lite, han gör ju massor med framsteg hela tiden och jag ÄLSKAR hans livsaptit och optimism <3 Till och med farbror Tim tycker ju han är näääästan ok 😛 Det är ett fint betyg ska du veta 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>