HSK – Första träningspasset!

Nu har Hoppteknik, styrka och kroppskontroll onlinekursen börjat för Klickerklok. Detta är HELT utanför min ”comfort zone”. Har ju inte tränat något dylikt alls förut :-)

Men med Joy har jag bestämt mig för att inte bara träna lydnad då jag upplever att hon är så öppen för all sorts träning och så vill jag träna ergonomiskt. Därav även HTM som jag tyvärr tränar alldeles för sällan men med denna onlinkurs hoppas jag iallafall sätta lite press på mig själv samt bygga upp Joy så hon håller i många år <3

Gårdagens premiärträning förevigades av Linnea Timm då hon även ska lära mig att lägga upp filmer… är ju fruktansvärt ointresserad av teknik men brukar nyttja den rätt bra. Bara jag tar mig tid att lära mig 😉

Det som också var suveränt med att ha Linnea med var att hon var noga med att jag höll korta pass då hoppteknik är jobbigt MEN farligt kul upptäckte jag :-)

Jag har inte fått feedback än men lägger ändå ut filmen. Kul att ha och sedan gå tillbaka till för min egen skull så jag kan följa vår utveckling under hela kursen.

Det som gjorde mig mest glad igår var att Joy var så fokuserad trots att vi hade två hundar bredvid på samma plan med förare som tränade agility.

Helt ny situation för Joy med hopphindrena, nytt kommando (som matte hittade på just då) och helt ny störning…..

Guld värt att hon ändå fokuserar trots allt är helt nytt! :-)

4 kommentarer till HSK – Första träningspasset!

  1. vad duktig hon är!! och du med som gör så mkt fint åt dina hundar! <3
    Det enda jag skulle säga är att sätta henne lite längre bort från första hindret :) gör ju inget om hon tar ett språng innan det :) kul o se er igen! Ser ut som att lilla Joy har vuxit minsann!

  2. Kul och vidga sina vyer, hoppas det blir en givande kurs! Får testa det i framtiden när jag har lite yngre hundar jag vågar köra sånt med 😉

    Vi får htm träna nån dag tycker jag, ni är ju så duktiga så det måste ni ju underhålla 😉 Kram!

  3. Så duktig hon är jag tror också på allsidig träning :)

  4. Guud så häftigt!! Joy är jätteduktig ju!! Kommer bli kanonbra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>