Fel fokus!

Jag brukar tycka att tävla är ROLIGT! Idag kände jag mig lite avslagen och hade inga förväntningar alls… Inte alls bra för det ledde till osäkerhet som smittade av sig på Sly.

Den berömda ”bubblan” som jag gillar och befinna mig i infann sig aldrig. Jag bröt även denna elittävling. Det ENDA positiva när man var så avslagen som jag tyvärr var idag är att man inte blir besviken.

Jag har fått erfarenheter hur jag ska göra så att jag kan hjälpa Sly 10 gånger bättre nästa gång :-)

Det jag gillar med små ”betydelselösa” motgångar är att man får reda på vilka fina vänner man har….

TACK alla gulliga som peppat mig ikväll!!! <3 Stort Grattis också till de andra deltagarna på Nyköping BK`s Elit-tävling ikväll som gjorde bra ifrån sig :-)

Speciellt stort GRATTIS till Ida med Trixa som trots att Trixa var värmepåverkad kamma hem ett första pris och en andra plats! :-)

 

5 kommentarer till Fel fokus!

  1. Äh då :( Nästa gång grejar ni det och gör ni inte det så blir det gången efter det! 😀

  2. Tråkigt att det inte gick vägen den här gången men modigt och klokt av dig att bryta. Ni kan det här du och Sly och det kommer ni att visa när tiden är inne. Jättevacker bild på henne förresten <3

  3. Sådana tävlingar, som du beskriver, är de värsta. Har haft några sådana och de går aldrig bra.

  4. Skönt att du inte blir besviken…kan hända även den bästa…nästa gång kommer den där bubblan infinna sig för er båda! kramiz

  5. Tråkigt men förhoppningsvis ändå en nyttig erfarenhet på sikt, man kan inte vara på topp jämt och jag tycker det var kokt att bryta när det inte kändes som det brukar. Jag vet hur duktig du brukar vara på att hitta dina tränings”bubblor” och jag är säker på att allt kommer att falla på plats och när det gör det kommer ni visa hur fantastiskt bra ni är!! För mig är ni ett grymt ekipage och en förebild på många sätt, stor kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>