Runforfun´s Eyecatcher!

clarky_8v

Några dagar innan jul så hälsade jag på Maggan. Vi tog en promenad i skogarna i Borensberg. Gosade med hennes valpkull och åt gott :-)

Den där valpkullen gillade jag direkt. De var alla framåt och glada. Jag har ju sett många av Maggans dvärgtaxkullar under alla år och självklart tyckt de varit fina men den här kullen kände jag direkt lite extra för…

En av taxgrabbarna var riktigt envis och kom upp i mitt knä gång på gång och till slut somna han i mitt knä. Jag vet inte vem som blev mest chockad av mig och Maggan när jag inser att jag inte kommer kunna skiljas från ”Herr Blå” som han då kallades.

clarky_jean181222Mitt första möte med Clarky <3

Imorgon (torsdag) flyttar han in hos oss, 9 veckor gammal och kommer kallas Clarky efter Clark Kent (Stålmannen) :-) För jag tror han kommer vara en liten stålman som kommer passa in perfekt med mig och de 4-benta.

Maggan som är Clarkys uppfödare är en av mina bästa vänner och har skämt bort mig med suveräna foton på underverket och härliga filmer där han kampar, upptäcker världen och leker både med sina syskon och världens snällaste tollare Filur under de här två veckorna.

Tack vare henne så får också Clarky en mjukstart då jag jobbar några nattpass den här veckan (hade inte riktigt planerat för valp) så han får komma tillbaka till henne och Jonas samt deras flock de första jobbarnätterna innan han får vara hos min hundvakt när jag jobbar.

Tack Maggan och Jonas! <3

Det ska bli riktigt mysigt att få känna Clarky och jag hoppas att vi kommer ha många roliga stunder framför oss under 2018! :-)

mie_clarky_milli_jan18Mamma Mie, Clarky och mormor Milli.

Alla foton tagna av Margareta Löfgren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>