Störningsträna sig själv!

I lördags så träffade jag Ida med hennes yngsta flat, Tosca och för första gången Sandra och hennes BC Wixit.

Jag passade på och länka startklassen med Vessla. Han var duktig även om jag insåg att det hade inte varit fel att värma upp mycket längre än de korta 5 minuterna som han fick. Det som var positivt var att han ändå höll ihop. Trots han var väldigt laddad :-)

Jag passade även på att störningsträna MIG själv med Vessla ett pass. Ida vet vilka ömma tår hon ska trampa på… Hon sa helt enkelt saker som hon vet att jag reagerat negativt på när andra sagt. Jag vill inte gå in på vad det var för saker men en del saker har säkert sagts med ingen tanke att göra mig ledsen men det tog ändå… och en del saker ville man nog skulle ta…

Det här är inget som jag kommer träna varje dag och inte med vem som helst men just i lördags så var det nyttigt och det gav mig lite mer skinn på näsan. Ida är ju en av mina bästa vänner som jag vet stöttar mig till 100 % så det var helt rätt person och ge det förtroendet till.

Positivitet och pushning är annars det jag vill ha av mina träningskamrater när jag tränar. Konstruktiv kritik tar jag gärna efteråt på de bitar som jag vill ha feedback på. Oftast är man ju medveten om det som behöver bli starkare.

Vi hade en bra träningslördag! Som vanligt kul att träffa Ida och hennes fina ”Tossa”. Sandra var en trevlig bekantskap och även hennes ”racerråtta” Wixit :-)

vess_joy_toss_wixit_170325

Vessla, Joy, Tosca och Wixit :-)

 

En kommentar till Störningsträna sig själv!

  1. Stort tack för senast! Det är så kul att se utvecklingen hos både Vessla och Joy! Men även hos deras matte som fixade störningsträningen strålande och fokuserade fint på sina uppgifter, även om jag verkligen försökte störa ut dig på alla sätt jag kunde komma på 😉 Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>