RC – onlinekurs! :-)

Nu är Joy i full träningsform igen efter kastreringen. Hon känns väldigt glad, pigg och busig. Sitt rätta jag :-)

Agilityn körde vi igång, den 11:e mars med Running Contacts – onlinekurs för Fanny Gott & Cecilia Svensson. De första veckorna har vi kört 2 st. pass i veckan. Denna vecka har vi kört 3st. pass.

Jag håller passen mycket korta. Agilityn är ju ingen uthållighetssport direkt så det känns osmart att köra för länge. I lydnaden har ju fokusen mest legat på att få till snabba stop så det känns lite kul att låta Joy få springa på ordentligt – som hon älskar  :-)

Här är en film där Joy springer på matta för första gången…

och här är en film på dagen träningspass. 2:a gången Joy springer på planka där jag testar att ha externbelöningen på lite olika avstånd.

Är ju helt ”grön” på detta men roligt är det och att gå en onlinekurs passar mig perfekt! Man kan lägga upp hur många filmer som man vill och Cecilia och Fanny ger snabbt respons på deltagarnas inlägg.

Förra söndagen så startade vi även att köra agility med hinder. Vi gick en kurs för Petra N Lindström i Högby Hallen. När jag anmälde så trodde jag att vi skulle hunnit träna lite innan men när kastreringen sköts upp till februari så fick den kursen bli en start på träningen istället.

Lite läskigt att ge sig ut i hetluften direkt men också mycket kul!

I tisdags var vi även hos Barbro Ekenberg och gick kurs med det gäng vi gick med i höstas så nu är vi verkligen igång :-)

En kommentar till RC – onlinekurs! :-)

  1. Härligt att Joy får vara i full gång igen :) Agility är roligt och omväxlande mot lydnaden.
    Bra kombination för både hund och förare!!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>