Röntgen & kastrering!

I fredags så åkte jag in till Djurdoktorn här i Linköping för röntga Joy. Valet av en fredag blev just för då får jag som ägare vara med under röntgen :-)

Konstaterar på nytt hur väl bemött jag alltid känner mig när jag kommer till Djurdoktorn. Efter röntgen så hade veterinären några minuter över och vi tittade på röntgenplåtarna gemensamt + att han visa hur de mäter själva vinkeln.

Vad jag kunde se som novis var att det såg ut som ett B även om det gränsade till ett A. Veterinären tyckte att höfterna och armbågarna såg bra ut. Vågade inte att hoppas för mycket (bara lite) tills veterinärerna på SKK sagt sitt.

I tisdags så lämnade jag in Joy pånytt hos Djurdoktorn, denna gång för kastrering. Hon löpte 3 gånger plus var skendräktig förra året. Så det känns som ett bra beslut då det tog så mycket kraft och energi av henne.

Jag ogillar verkligen att söva mina hundar men även i tisdags var personalen så himla trevliga och gulliga så det kändes som Joy var i goda händer. Klockan 11. så ringde de från kliniken (blev helt svettig – ni vet – inga nyheter = bra nyheter) men det var sköterskan som ville berätta att operationen gått bra och Joy var redan förvånansvärt pigg.

När jag hämtade Joy klockan 16 så var hon precis som vanligt. Glad med svansen i topp :-)

Idag på morgonen så hade Joys höftled/armbågsresultat kommit ut på SKK Hunddata. Höfter B: och AD: ua :-) Jag blev så glad! :-)

Nu hoppas jag verkligen att mina hundar fortsättningsvis slipper vara så mycket hos veterinären, förutom den årliga vaccineringen. Är väldigt glad över en fin början på detta år! :-)

2015_01_26_joy2

 

En kommentar till Röntgen & kastrering!

  1. Skönt att ha allt gjort med både röntgen och kastrering! Hoppas det läker snabbt, skönt sen när ni kan köra på som vanligt och slippa tänka på löp mm. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>