Att se framstegen – Stora som små :-)

Den här veckan har varit lite känslosam av olika orsaker. Igår kväll tittade jag på gamla filmer från 2010 när jag tränar med Sly och Enya.

Jag är så tacksam över de filmerna. Fina minnen som påminner både om att jag kan så mycket mer nu (tack och lov) och även hur viktigt det är att uppskatta det man har och inte ta något för givet!

Därför lägger jag ut två filmer till från tävlingsträningen i onsdags. Vill även titta tillbaka på de filmerna och känna att saker går framåt 😉

Första filmen är på Joys fria följ.

Jag har ändrat på lite småsaker och nu tycker jag att hennes fokus är mycket bättre än förut :-) Lite sega halter att jobba på + en ”klipaus” på sista delen av fria följet som jag hoppas var en engångsföreteelse… Tycker annars helheten blivit bättre :-)

Därefter en liten film på vittringen :-)

Joy har alltid haft lätt för vittringen… tills… jag väldigt ogenomtänkt började peta i vissa delar. Väldigt dumt då det medförde osäkerhet samt tugg på vittringspinnen.

Jag glömde säga till Malin att jag ville ha pinnarna tävlingslikt med 30 cm mellan. Vi kan variera ibland då vi tränar momentet enskilt. Då jag vände upp låg de med ca. 15 cm mellanrum. Blev lite svettig där ett tag men Joy fixar det riktigt bra! :-)

Hon tuggar faktiskt inte den här gången däremot fick hon med lite underlag av ridhuset med vittringspinnen och rullar den lite i munnen vid ingången. Det känns som det här momentet kan bli riktigt bra igen … oavsett underlag 😉

Filma mera är i alla fall ett löfte för 2015 som jag tänker hålla :-)

3 kommentarer till Att se framstegen – Stora som små :-)

 1. Vad kul med filmer, det ser jättefint och stabilt ut!! Jag gillar verkligen hennes koncentration i den långsamma marschen :) Nu dröjer det inte länge innan vi ses, jag längtar verkligen!! KRAM

 2. Visst är det nyttigt att filma. Man ser verkligen mer av vad som gått framåt och vad som behövs lite extra pill på :)
  Väldigt mycket var fint i passet med Joy och vittringen gjorde hon en kanonanalys på. Resten kommer du fixa på nolltid.
  Ha nu en riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!!!
  Kram från oss alla <3

 3. Visst är det kul med filmer, att kunna gå tillbaka och kolla och minnas och även se utveckling. Tycker det ser fint ut, speciellt vittringen ser väldigt stabilt ut :)

  Önskar dig och dina töser en riktigt fin jul och nyår!, stor kram från mig och dom vita huliganerna <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>