Steg i ny riktning…

Nu när jag börjat tävla lite mer än tidigare så har jag verkligen insett hur viktigt det är att inte jag är den svaga delen i teamet. Vissa saker kommer självklart med rutin men jag har även bestämt mig för jobba med mentalträning.

Igår träffade jag Heléne Lindström. High5 Hundkurser!

Jag kedjade hela eliten med Sly och Lkl 3 med Joy för se vårt utgångsläge i dagsläget. Därefter tittade vi genom filmerna och analyserade vad som jag skulle jobba med till nästa gång vi ska träffas.

Det var helt klart det bästa jag gjort på länge! :-) Vi fokuserade inte så mycket på små detaljer (de är man oftast medveten om) utan mer om hur jag ska jobba fram en bra helhet med varje hund.

Jag uppskattade också att inte Heléne försökte göra om mig som person utan det var mer fokuserat på hur jag kan bli ännu bättre och ha en plan B och C i vissa situationer innan jag börjar träna.

Idag fick jag en peppfilm från gårdagens länkning! Blev otroligt glad så jag delar med mig av den. Tänker som jag brukar att det är kul att gå tillbaka till sedan för se utveckling :-)

2 kommentarer till Steg i ny riktning…

  1. Snyggt! Ni har fin temakänsla och fått bra rutin när ni tränar och tävlar. Du ger hundarna det bästa och det får du tillbaka! Ni Rock både du och Sly o Joy <3
    Stor Kram!

  2. Låter som ett riktigt bra upplägg av träningspass :) Och så kul att få se filmen ni ar så himla duktiga alla 3 =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>