Kurstankar…

Redan snart september…

Hunnit med mycket det här året. Eftersom tiden går så fort så har jag redan planerat lite inför 2015 :-)

Jag har kommit till en punkt där jag känner att efter hösten och vinterns lydnadskurser kommer jag inte gå en enda lydnadskurs under 2015!

Sedan Sly flyttade in till mig 2009 och som är min första hund jag började träna ordentligt har jag hunnit gå MÅNGA kurser som naturligtvis varit givande, utvecklande och berikande :-)

Det är jättebra med kurser men det är dags att lita på sig själv!

Nu ser jag självklart fram emot de kurser vi ska gå under hösten/vinter men sedan tror jag det är välbehövligt att samla sina tankar och köra sitt eget race. Tycker jag är rätt bra på och träna hund vid det här laget 😉

Däremot kommer vi gå lite kurser när det gäller agility där jag är helt nybörjare. Agility är väldigt bra för Joy och min ambition är att hon ska bli bra grundtränad och att vi ska ha kul :-)

Större ambitioner vill jag inte ha i nuläget då huvudfokusen är lydnaden och tiden räcker helt enkelt inte till… även om man kan komma rätt långt med en bra grundtränad hund 😉 I vårt fall lär det ta sin lilla tid då vi kör 2-3 pass i veckan.

 

 

 

2 kommentarer till Kurstankar…

  1. Ska påminna dig Jeanette om kurs kommer på tal (så länge det inte är agility) 😉
    Helt klart är det givande med kurs och man får en hel del feedback och pusch fram. Tycker att du kan båda dina hundar och vet vad som passar dom i träningen och lägger en bra planering för dom. Helt klart ska du lita på dig själv och träna efter ditt koncept!! Blir så BRA!! Ses snart! Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>