Badbrudar :-)

Min vän Anna Wass och jag har vigt söndagarna sedan början av januari till simning med våra hundar :-)

Det är riktigt roligt att få ha en hund som älskar att simma från början :-) I söndags så fick Joy simma utan lina då hon trots sin racerfart i bassängen är lyhörd. Linan får däremot vara kvar ett tag till då hon går i bassängen (som säkerhet) så vi kan träna in ordentligt, att hon hoppar i på mitt kommando. Joy forcerade kompostgallret sist och gjorde Sly sällskap då hon simma sitt pass. Sly var inte lika förtjust som Joy… 😉

Fått en ny dator idag som kompensation för ”måndagsexemplaret” som inhandlades i mellandagarna. Passar därför på att lägga ut bilder på mina badbrudar som Anna tagit :-)

Joy (eller Yoda 😉 ) simmar i början av februari :-)

Joy 2014-02-16

Galen blick :-)

Sly

Slys simrörelser sedd från glasfönstret på ena bassängsidan :-)

Även Slysan älskar att simma :-)

 

Annas badgalningar :-)

Timse

Ina

och slutligen en bild på Zingo som jag tagit med mobilen :-)

Nu blir det en paus på simmandet några söndagar framåt, då de är inbokade med lite annan hundträning . Vi kör igång igen den 16 mars och nyttjar de sista simpassen på kortet fram till mitten av maj :-) Det ser både jag och hundarna fram emot då simning är en suverän friskvårdsträning! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>