Gud ger… & Gud tar….

kändes det lite som i veckan när Sly´s ruta började haverera totalt från känts relativt säker och andra moment som vi haft problem med började fungera…

Men sedan när jag började tänka efter så visst hade jag sett små tecken på detta tidigare men tyvärr inte tagit tag i det så som vanligt är det ingen hokus pokus ;-)… utan det gäller att göra något åt alla sådana små tecken som sedan blir rätt tråkiga och rätt så stora saker att arbeta med.

Sly och jag ska tävla nästa vecka och målet är att inte nolla något! Vi har bara haft en tävling där vi inte nollat något moment så det känns som ett bra mål. Skulle det nu ändå ske kommer jag ta det som information vad vi behöver träna vidare på :-)

Sly har egentligen inte tränats länge i elit. Hon har fått stå tillbaka först i förmån för Enya och efter första priset i Lkl 3 har det tagit väldigt långt tag för mig att känna mig inspirerad. Förra våren och sommaren blev det mest bruksträning. Det var först i höstas då jag började få inspirationen tillbaka igen och känna  – varför inte! :-) .

Jag tycker det ska bli jätteroligt att få mer tävlingserfarenhet samt att jag kommer göra mitt bästa för ge Sly en bra upplevelse inne på plan. Många tycker att jag borde sikta högre men jag trivs att ha de ambitioner jag har med Sly – tror annars att jag kommer tappa inspirationen igen.

Vet ni vad! 😉 Ser faktiskt fram emot tävlingen trots att vi kanske inte gör några stordåd men jag kommer få mer tävlingsvana och skinn på näsan. Sist men inte minst få viktig information om vad vi behöver att träna mer på :-)

 Härliga Sly! :-)

6 kommentarer till Gud ger… & Gud tar….

 1. Klokt tänkt, hoppas ni får en härlig dag på tävlingen sen!

 2. Kör hårt och lycka till! 😀 HA roligt!!!

 3. Annika Bergström

  Önskar er ett stort Lycka till!!
  Kram Annika

 4. Jag tycker du har ett riktigt bra sätt att tänka kring ditt tävlande, jag håller tummarna för att det går bra men framförallt att ni har riktigt roligt! Tycker ni verkar väl förberedda, mer kan man inte göra. Man måste ju tävla för att få erfarenhet själv samt för hur just den individen fungerar.

 5. Ida och Trixa

  Det är helt rätt inställning, och ni är verkligen jätteduktiga både du och Sly!! Jag ser också fram emot tävlingen, ska bli riktigt kul att se er och jag är övertygad om att både du och Sly kommer ha kul på planen oavsett resultat! Vi ses i övermorgon och förhoppningsvis har jag en rolig nyhet att berätta då :)

 6. Håller med alla andra!! Helt rätt inställning :) Vet att både du och Sly är jätteduktiga och det kommer gå finfint på tävlingen. LYCKA till och ha en kanondag!!! :)
  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>