Full fart framåt!

Har bestämt mig för en vilodag idag & med tanke på hur regnet forsar ner så valde jag en bra dag 😉

Funderar på hur jag ska lägga upp vår nya träningsrutiner.

Sly kommer få färre lydnadspass i veckan. Kommer lägga in lite trix och annat de andra dagarna för få upp samarbetet. Tror variationen i lydnaden blir för liten för den damen som tar sina egna slutsatser och drar ifrån eller lägger till saker annars…

Maya behöver helt klart tränas mycket MER :-) Blivit lite för lite av den varan pågrund av att hon inte kunnat  jobba i en del miljöer. Nu måste jag lägga upp en plan hur vi kan jobba vidare förbi hindrena och få det att hålla hela vägen med störningsträning m.m.

Lilla Joy som aldrig tackar nej till jobb ska även hon få ett nytt strukturerat träningsschema. Funderar just nu på hur jag ska fördela träningsdagar med lydnad, HTM och snart hoppteknik.

En sak som jag ska lägga in är iallafall en vilodag i veckan! Blir nog veckoplaneringar som förut samt lite delmål och större mål att arbeta mot :-)

Margareta Löfgren skicka dessa kort på mina älskade hundar. Hon tyckte inte att de blev så bra men jag gillar dem. Fart och fläkt! Får symbolisera att vi ska framåt! :-)

Sly – Inkallning & lek  :-)

 

Maya- I lektagen  :-)

Joy – Start i inkallning + springer så öronen fälls bak för minsta luftmotstånd 😉

 

2 kommentarer till Full fart framåt!

  1. Du får säga till när ni tränar hoppteknik, för det är vi sugna på också! :)
    När jag vet mer om mitt jobbschema måste vi planera in en ny klickerträff, det var så givande sist! :) Tur också att det snart, snart är dags för nästa kurstillfälle! :)

  2. Vad duktig du är med din träning som planerar :) Här tränar vi lite hipp som happ känns det 😉 Att du hinner träna med alla 3 tjejerna, tycker tiden knappt räcker till 2 st 😉

    Ha det så bra du och dina flickor :)
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>