Dagar med vänner :-)

Vi har haft suveräna dagar med fina vänner, jag och hundarna :-)

I söndags var det upplet med Anna och Ina. Det var ordentligt hett och kanske inte bästa dagen för att ”damma” av Sly som inte kört upplet på 2 år.

Sly såg ut att tänka ”äntligen” och hittade sina saker utan problem <3 Maya och Joy fick synliga retningar. Joy som jag har präntat in olika belöningsord – sprang ut till leksaken och titta sedan undrande när själva belöningsordet skulle komma… Bra att belöningsorden börjar sitta ordentligt iallafall 😉

Hon kom fint in med sakerna sedan när hon började inse att hon fick arbeta mer självständigt. Fröken Maya var också lite undrande i början men sedan var hon riktigt snabb med både leta upp föremålen samt komma in med dem. Den damen har verkligen utvecklats det sista halvåret – mycket härligt att se :-)

Anna var som vanligt duktig och fånga lite av vår dag på bilder :-)

Sly

Maya


Joy


Jag bad även Anna att försöka ta kort på alla tre. Det visade sig inte vara rätt dag då det var rätt mycket flygfän i luften och Maya var inte alls med på noterna. En bra bild på alla tre blir en annan dag. Några söta kort blev det iallafall :-)

Maya tycker att vi kan ta fotosession en annan dag… men Joy och Maya gör vad som helst för en godbit 😉

I tisdags så tränade vi med Malin och hennes hundar på ÅHK. Jättetrevligt och jag tyckte alla hundarna kändes på G!

Några mobilbilder på Malins fina hundar :-)

Lukas

Nova belönas av Malin :-)

Efter träningen så köpte vi med oss sallader som intogs hemma hos Malin och Johnny samt lite glass i efterätt. Inte helt fel i värmen.

Vår mysiga sommarlunch & fika hos Malin och Johnny :-)

I onsdags så åkte jag och hundarna ner till Småland och hälsa på vännen Elin samt hennes familj :-)

Underbara dagar som spenderades med givande samtal, god mat, njutit av Elins fina gård – hästar, kor, kaniner och en underbar blandis skogis. Sist men absolut inte minst – hennes härliga hundar och trevliga familj.

Som alltid när Elin och jag träffas så blir det spårträning!

Även där var det jättelänge sedan jag spåra med hundarna så jag tog det lite som det kom…

Sly var mycket nöjd med valet av aktivitet och spårade jättefint båda dagarna, hon blev lite lurad då vi körde lite kortare spår med lite tekniska svårigheter men med lång liggtid. Det föll helt klart Sly i smaken så det ska vi fortsätta med :-)

Joy fick gå sitt första spår – Superenkelt tyckte hon så andra dagen blev det ett spår helt utan godis med lång liggtid och ett slut. Det fixade den lilla damen både galant och fort 😉

Maya som när jag introducera spår inte riktigt var med på noterna men tände till lite då vi introducera motivationsspår förra våren/sommaren fick ett sådant första dagen men sedan blev det även ett spår med lång liggtid och ett slut till henne – gick galant!

Från att haft en bra spårhund har jag nu tre! Trevlig överraskning!

Lite mobilbilder från mina härliga dagar hos Elin med familj :-)

Elin och hennes charmiga dotter Oliva som självklart hänger med när man lägger spår :-)
Elin underbara Aussie – Noz <3 

Teamwork <3

Tyvärr blev det inga foton på Elins fina Staffe Kenneth, trevlig både socialt och i arbete :-) Nozen är ju alltid grym i allt han gör <3

Vi fick lite rapporter om ösregn på onsdagen i Linköping men det lyste med sin frånvaro i Ljungby – Helt perfekt hundträningsväder!

Energin är på topp som sig bör när man umgås med fina människor :-)

4 kommentarer till Dagar med vänner :-)

 1. Vilka härliga dagar ni haft :). Tur ni slapp ovädret som var i onsdags. Regn o rusk hela dagen. Istället fick ni en härlig dag att njuta av.
  Tack också för senast!! En jättetrevlig dag som både hundar, jag o Johnny uppskattar!
  Njut nu o ha det gott i vår fina sommar :)
  Kram från oss :)

 2. Elin, Noz & Kenneth

  Tack vännen för härliga dagar!!! Så mysigt att ni kom ner hela flocken :-) glöm nu inte att du har tre grymmefina spårhundar 😉 Ha en fortsatt skön sommar och va rädd om er stor kram från oss här nere

 3. Åhh vad många härliga träningstillfällen med trevliga personer. Blir avis när Java är skadad. Jag får helt enkelt skaffa en valp också ;).

 4. Härligt med lite blandad träning av olika slag :) Sly är en riktigt fena på upplet, så kul att se hennes energi och uthållighet trots att det var länge sen sist. Hon vet vad som gäller!! Kul att debutspåret med Joy gick så bra! Vi får ta en spårdag framöver sen tycker jag, efter dom kommande helgernas ”freestylande” kan jag behöva köra lite bruks som omväxling 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>