Energikrävande vecka…

hittills iallafall 😉

Igår ringde jag SKK då jag kände att jag vill höra deras utlåtande om Mayas röntgenbilder på höfterna.

Bilderna hade skickats tillbaka till Djursjukhuset samma dag som de mottagits med kommentaren att Maya låg för roterad till höger & därför kunde inte en säker bedömning göras!

Det var rätt skönt att höra att jag hade rätt intryck av bilden samtidigt fick jag information om att jag behövde inte betala för en ny röntgen, utan Djursjukhuset/Kliniken är skyldiga att göra en omröntgen kostnadsfritt. I mitt fall då jag inte vill göra Mayas omröntgen på samma ställe är de även skyldiga att stå för kostnaden fast jag väljer ett annat Djursjukhus/Klinik.

Därefter blev det ett samtal till Djursjukhuset där Maya röntgades som först hänvisa mig bara vidare…. när jag sedan informera om den infon jag fått från SKK så fick jag idag en telefontid då verksamhetschefen ringde upp mig. Han var mycket trevlig och professionell samt bad om ursäkt för det som inträffat och tyckte det var en självklarhet att jag skulle få tillbaka pengarna för höftledsröntgen och respektera mitt val att röntga om på en annan klinik.

SKÖNT att lämna detta bakom sig :-)

Nu har jag bestämt mig för att vänta med omröntgen på Mayas höfter dels för jag inte vill sedera en frisk hund så tätt inpå förra besöket samt att jag vill göra omröntgen hos Audell i Uppsala. Åker upp till Stockholm i oktober men det blir för tätt med Mayas nästa löp så det får bli senare i år eller i början på nästa…

Tyvärr har det här med Mayas röntgen tagit väldigt mycket energi och i kombination med för lite sömn efter två arbetsnätter så har jag inte varit på topp.

Det som däremot har gett mig energi i veckan är ett ROLIGT vallningspass hos Ingela i tisdags som gett mig tillbaka självförtroendet i vallningen :-)

Sly kan mer i vallningen än Maya men i nuläget känns det nästan som jag och Maya kommer uppnå mina mål snabbare då hon till min stora glädje vill samarbeta på ett helt annat sätt än Sly som inte är lika ”öppen i huvudet” 😉

Lydnadsträningen har däremot få stå tillbaka och igår hade jag knappt någon lust alls … mycket olikt mig… Tack och lov så är energin på återgång och vi fick till ett bättre pass idag på förmiddagen med Anna och hennes vita :-)

Slutligen vill jag verkligen TACKA till alla er som genom fb, privata meddelande, bloggen och på annat sätt gett mig ert stöd de senaste dagarna!!!

Ni har verkligen gett mig STYRKA! :-) Tycker jag har rätt mycket ”skinn på näsan” men med goa vänner som stöttar blir allt så mycket lättare :-)

Kram till er alla!

 

 

 

7 kommentarer till Energikrävande vecka…

 1. Så skönt att det löste sig med röntgen! Och energin….ja den går upp och ner här också 😉

 2. Det är så tråkigt att det ska bli så här. Starkt av dig att stå på dig! Jag förstår att du vill avvakta. Kram på dig och hundarna!

 3. Så skönt att detta fick ett bra avslut förstår att det har varit riktigt jobbigt!
  Kul med vallningen också du ska se till helgen kommer du vara taggad till det mesta igen :)
  Kram på dig!

 4. Blir glad för din skull att allt löste sig och att det blev ett bra avslut av allt.
  Tycker du resonerar klokt då det gäller rgt. Låt Maya löpa klart o så kan du göra rgt nästa år. Förstår att det tagit Mycket energi av dig. Hoppas det nu vänder o du får tillbaka den energi du brukar ha. Stor kram till dig o fina Sly o Maya. Ses snart! :)

 5. Tråkigt att de inte skötte sitt jobb ordentligt. Man förvånas över hur illa det är utfört med tanke på hur viktigt det är att det görs rätt. Skönt dock att det löste sig till det bästa!

 6. Jobbigt när det blir tjafs och det inte går som man tänkt sig pga bristande kompetens men skönt att det löste sig så får du röntga om sen när det känns ok och passar i tid. Kul med inspirerande vallningspass :) Tack för bra träning med, starkt av dig att komma gen efter allt som varit. Kram!

 7. Skönt att Valla tog sitt ansvar utan (allt för mycket) tjafs! Trist att behöva göra om det hela, så roligt är det inte att behöva ge hunden lugnande liksom… Tycker du gör klokt att du väntar ett tag innan nästa gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>